Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Madame Figaro Absolut Γυναίκα

Ψές μετά απο πολύ καιρό έκατσα στον καναπέ μου. Κάνοντας zapping έπεσα πάνω στο event.
Σαν ιδέα πιστεύω ήταν καλή γιατί νοιώθω πως οι γυναίκες είναι πολύ υποτιμημένες στην Κύπρο.
Η εκτέλεση της ιδέας όπως την είδα στο γυαλί με ξενέρωσε. Δεν αντέχεται τόση δήθεν γκλαμουριά μες την actual λασπουριά της κυπριακής tv.
Με συγκίνησε η μάνα του Στέλιου Πισή που ήταν ίσως η μοναδική αληθινή μορφή που παρέλασε εψές παραλαμβάνοντας βραβείο.
Στην αρχή σκέφτηκα ότι σαν αυτήν υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες στην Κύπρο που αφιερώνουν την ζωή τους στα μωρά τους που έχουν τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα.

Με κάλυψε όταν αφιέρωσε το βραβείο σε αυτές τις γυναίκες.

3 σχόλια:

  1. Έτυχε να ππέσω τζι εγώ πας το event εψές (επιάστην το ζυνίshιην μου mind you, άλλην φοράν θα ππέφτω πας το μαξιλάριν) κατά τη διάρκεια ανελέητου zapping. Άντεξα τζαι είδα σχεδόν 1 λεπτό.
    Η Μαριλένα Ιεροδιακόνου με τον Υπουργό Υγείας στη σκηνή τζαι να του λαλεί τζίνη: "εγώ δεν γνωρίζω τίποτε από πολιτική αλλά εσύ γνωρίζεις πολλά για τις γυναίκες"
    Τζίνος να χαμογελά όπως τον χάχα (γιατί προφανώς ένιωσεν άβολα) τζαι να προσπαθεί να πεί τζαι τζίνος κάτι εξίσου έξυπνο (???). Είπεν τζαι τζίνος μιαν τσιόφταν του στυλ "ξέρω από γυναίκες γιατί βλέπω τόσες πολλές γυναίκες εδώ και τόσες πολλές βραβεύσεις...", κάτι τέθκιον.

    Ήταν το μάξιμουμ που εμπορούσε να αντέξει ο οργανισμός μου τζίντην συγκεκριμένη στιγμή. Άμαν εν έshεις κάτι έξυπνο/ωραίο/έστω υποφερτό να πείς κοκόνα μου, μεν το ανοίξεις καλλύττερα το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lol invictus, eutixws pou en to eida dld
    itan na grafw post akoma

    glamouria/laspouria, like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ιvictus Έν είδα την φάση με τον Πατσαλίδη. Έδωκα πάνω τους την ώρα που εμιλούσε η Μαρκουλλή η οποία εμίλαν μιαν ώρα παντίς τζαι απονείμαν της το Νόμπελ Ειρήνης! Έλεος!

    Γενικά αποφεύγω την τηλεόραση. Προτιμώ τις ταινίες.

    @Sike Είσιεν πολλήν post material. Που τα ρούχα, τες φάτσες, τους βραβευθέντες, τις προσωπικότητες που απονείμαν τα βραβεία, το πιό lame όμως ηταν η φωνή του αφηγητή που έπαιζε με τα βίντεο των υποψηφίων. Ενόμιζες ότι άκουες το τρέϊλερ του Die Hard, Terminator, Rambo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή